Nu kör vi!

Det är dags igen. Välkommen det nygamla bombusmedia.

Den första april tar jag åter steget ut i frilansverksamhet på heltid och jag ser mycket fram emot att ta mig an uppdrag från nya och gamla uppdragsgivare. Tidigare perioder av eget företagande har jag blandat redaktionellt nyhetsarbete med text, bild och film till informationsprojekt i organisationer och jag ser framför mig en liknande tillvaro nu.

Det är oerhört viktigt för mig att vara lojal uppdraget jag tilldelas och ser det som en hederssak att se till att uppdrag inte krockar med varandra.

Skrivande har alltid varit min spetskompetens men fotograferandet ligger mig också varmt om hjärtat. De senaste åren har jag skaffat mig nya erfarenheter inom rörlig bild, både framför och bakom kameran, vilket förhoppningsvis kan komma intresserade uppdragsgivare till gagn. Mitt mål är att producera några smakprov så snart jag lämnat min tillsvidareanställning på Fagersta-Posten bakom mig.

En dröm jag haft så länge jag kan minnas är att skriva, och publiceras, skönlitterärt och under den närmaste framtiden kommer jag förutom ovanstående att bjuda er besökare av min hemsida på ett och annat smakprov av mitt nuvarande projekt.

Stay tuned!

Jessica Andersson, bombusmedia. Foto: Lennye Osbeck