Fokus skönlitterärt projekt och uppstart

Tjoho – jag har det så bra!

Vore jag smartare så kanske jag borde oroa mig eftersom jag inte drar in storkovan den här månaden, men det gör jag inte. Jag har lite sparade pengar och några dagars jobb inom Mittmedia inbokade. Dessutom har jag ett par intervjuer till både insålt och ännu icke insålt knäck – och ett möte med för mig ny redaktör som (jag hoppashoppas) kan leda till jobb framöver.

Framför allt är jag så glad, så glad, så glad över att jag de senaste veckorna sett till att ta mig stressfri tid till skrivande av mina noveller. Jag blev antagen till Skrivarakademiens Författarskola och genomför den under våren (länken är till deras sommarkurs av densamma, men innehållet är lika). Det är skräckblandad förtjusning att andra läser och ger feedback på mina noveller. Mest skräck och förtvivlan till en början men mer och mer förtjusning. Jag lär mig SÅ mycket och känner skrivglädje igen för första gången sedan i somras. Stentyngder har lyft från mina axlar efter en seg höst och vinter.

Och… i början av maj drar jag till Oslo på långweekend aka skrivarresa – LÄNGTAR! Jag åkte till Oslo på i somras på grund av att jag kollat ögonen ur mig på SKAM och blivit sjukt betuttad men staden var bättre än väntat så nu åker jag tillbaka för stadens egen skull. Ser fram emot skrivbonanza och skönt häng.